image
Sursa foto: Instagram

”Ghici ce? Sunt aici!”. Clipul postat de Zlatan care a adunat aproape 3 milioane de aprecieri în mai puțin de 24 de ore

Zlatan Ibrahimovic (41 de ani) continuă să reprezinte un magnet pentru fanii săi din întreaga lume.

Aflat în perioada de recuperare, după ce s-a operat la finalul sezonului trecut la genunchi și la tendonul lui Ahile, starul suedez al celor de la AC Milan a postat un clip pe contul său de Tik Tok în care apare o compilație cu el în mai multe ipostaze din teren, dar și din afara acestuia.

”TikTok, ghici ce? Sunt aici!”, este mesajul postat de Zlatan, care s-a bucurat de un real succes. În mai puțin de 24 de ore, filmulețul a adunat aproape trei milioane de aprecieri, aproximativ 30.000 de comentarii, plus că a fost distribuit de aproape 45.000 de ori.

Ibrahimovici le-a împărtășit fanilor săi de pe Instagram un mesaj despre starea sa de sănătate din acest moment.

”În ultimele șase luni am jucat fără ligamentul încrucișat anterior din genunchiul stâng, care a fost umflat timp de șase luni. Abia am dormit din cauza durerii.

Nu am suferit niciodată atât de mult ca acum, pe teren și în afara lui.

Am făcut ca ceva imposibil să fie posibil. În mintea mea aveam un singur obiectiv, să-mi fac coechipierii și antrenorul campionii Italiei, pentru că le făcusem o promisiune”, a declarat recent Ibrahimovici.

Italienii anunță că Zlatan Ibrahimovic ia în calcul retragerea din cariera de jucător profesionist de fotbal, în cazul în care recuperarea sa nu va decurge așa cum își dorește.

”Ibrahimovic lucrează pentru a reveni în luna ianuarie, dar atenție, pentru că luna importantă va fi decembrie.

Dacă recuperarea nu va decurge așa cum își dorește el, ar putea decide chiar să se retragă”, a transmis jurnalistul Alessandro Alciato, la Prime Video.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: