image
Sursa foto: Profimedia

”Barcelona e moartă”. Spaniolii anunță mesajul transmis de Carlo Ancelotti la antrenamentele lui Real Madrid

Real Madrid și FC Barcelona se înfruntă în etapa a noua din La Liga, în partida cunoscută deja sub denumirea de ”El Clasico”.

Spaniolii anunță că antrenorul Carlo Ancelotti (63 de ani) le-ar fi transmis elevilor săi la antrenamentul de joi că Barcelona este la pământ cu moralul, iar la meciul de duminică, elevii săi nu trebuie săî îi menajeze pe catalani.

”Barcelona este moartă chiar acum și singurul mod în care poate reînvia este învingându-ne duminică. Nu îi putem lăsa ( n.r. pe cei de la FC Barcelona) să câștige din nou. Aceasta este o finală”, ar fi spus Carlo Ancelotti, potrivit El Chiringuito.

Carlo Ancelotti a anunțat revenirea la antrenamente a lui Thibaut Courtois, care a fost indisponibil în ultima perioadă din cauza unei accidentări. Cel mai probabil, portarul se va afla în poarta lui Real Madrid la meciul cu FC Barcelona din weekend.

”Courtois este mult mai bine, planul este să înceapă antrenamentele și să fie gata de duminică. Am vorbit cu el și se simte mult mai bine”, a spus Carlo Ancelotti, în cadrul unei conferințe de presă.

În lipsa lui Thibaut Courtois, locul în poarta lui Real Madrid a fost ocupat la ultimele partide de ucraineanul Andriy Lunin.

Antrenorul Barcelonei speră ca elevii săi să facă din nou o partidă bună contra trupei antrenate de Carlo Ancelotti (63 de ani).

”El Clasico este extrem de important. Dar uite, anul trecut, nu am jucat atât de bine și am câștigat confortabil.

Sperăm să putem arăta din nou aceeași personalitate”, a spus Xavi Hernandez, în cadru unei conferințe de presă.

În returul sezonului trecut din La Liga, FC Barcelona s-a impus în meciul cu Real Madrid fără emoții, scor 4-0.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: