image
Sursa foto: Profimedia

Joan Laporta a mers în vestiarul Barcelonei, după egalul cu Inter. Cum a decurs discuția cu Xavi

FC Barcelona și Inter Milano au remizat, scor 3-3, pe Camp Nou, în runda a patra din grupele UEFA Champions League, în direct la Jurnal TV.

Inter putea să-și asigure calificarea în “optimi”, dar Robert Lewandowski a înscris în minutul 90+2 pentru FC Barcelona.

Atacantul polonez a mai înscris și în minutul 82, iar pentru gruparea “blaugrana” a mai marcat Ousmane Dembele (40’).

Nicolo Barella (50’), Lautaro Martinez (63’) și Robin Gosens (89’) au înscris pentru vicecampioana Italiei.

Președintele Barcelonei, Joan Laporta, a mers în vestiarul echipei după remiza obținută in extremis cu Inter Milano, potrivit Sport.

Publicația spaniolă notează că au existat anumite momente de tensiune în vestiar, dar Joan Laporta l-a asigurat pe Xavi că are parte în continuare de susținere.

“Laporta a fost foarte supărat, având în vedere eforturile pe care le-a făcut în această vară pentru a forma o echipă competitivă. Președintele a decis să meargă la vestiare, dar n-a discutat cu jucătorii, doar cu Xavi și cu secunzii săi, Oscar Hernandez și Sergio Alegre.

Principalul motiv de îngrijorare a fost modul în care vor reacționa jucătorii după acest meci, mai ales că duminică se va juca un meci foarte important: El Clasico, pe Bernabeu.

În afara dezastrului economic care se anunță dacă Barcelona va ieși din Champions League, Laporta s-a arătat îngrijorat de evoluția unor jucători. Erorile făcute de Pique și Busquets, doi dintre căpitani, au generat nemulțumire. Acum, Laporta are un motiv în plus să pună la îndoiala situația celor doi, după ce au refuzat să le fie reduse salariile.

Laporta i-a transmis lui Xavi să ia măsuri în privința echipei de start, în vederea meciului cu Real Madrid. Antrenorul a răspuns că nu este momentul pentru experimente, iar soluțiile lui în apărare sunt limitate.

Concluzia întâlnirii a fost una clară: totul este în mâinile lui Xavi. Laporta și directorii clubului așteaptă o reacție imediată în meciul de duminică”, scrie sport.es.

Potrivit presei spaniole, Xavi s-ar fi convins că Gerard Pique (35 de ani) nu mai reprezintă o soluție pentru meciurile importante. Deocamdată, antrenorul Barcelonei este “legat de mâini și de picioare”, întrucât Ronald Araujo, Jules Kounde și Andreas Christensen sunt accidentați.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: