image
Sursa foto: Profimedia

E gata! PSG acceptă să-l vândă pe Mbappe la o singură echipă. Se pregătește schimbul anului în fotbalul mondial

Kylian Mbappe (23 de ani) a semnat în vară un contract extrem de avantajos cu PSG, până în 2025.

Starul francez a primit o sumă uriașă la semnătură, 120 de milioane de euro, plus un salariu enorm, 60 de milioane de euro pe an.

Marca anunţă că Mbappe a cerut să plece în ianuarie de la PSG, ceea ce confirmă situaţia tensionată de la campioana Franței.

Mbappe este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume la ora actuală, astfel că nu sunt foarte multe echipe care și-l pot permite.

Real Madrid continuă să fie o variantă viabilă, însă PSG nu vrea să-l vândă la campioana Spaniei și a Europei. Relațiile dintre cele două cluburi nu sunt cele mai bune, după ce madrilenii au pus presiune constant pentru a obține semnătura lui Mbappe în urmă cu câteva luni.

Ismael Mahmoud, un cunoscut jurnalist egiptean, anunță că se pregătește schimbul anului în fotbalul mondial. PSG acceptă să-l vândă pe Mbappe doar la Liverpool, de unde îl vrea la schimb pe Mohamed Salah (30 de ani).

"E adevărat. PSG vrea să-l vândă pe Mbappe la Liverpool și să-l ia la schimb pe Mo Salah. PSG îl vrea de mult timp pe Salah și este principala țintă pentru înlocuirea lui Mbappe, după despărțire.", susține Ismael Mahmoud.

Mohamed Salah și-a prelungit în vară contractul cu Liverpool, iar noua înțelegere este valabilă până în 2025. Egipteanul are un sezon mult sub așteptări, în ciuda faptului că a devenit unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Premier League.

Salah are 5 goluri și 4 pase decisive în cele 12 meciuri jucate pentru "Cormorani" în acest sezon, în toate competițiile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: