image
Sursa foto: royal.uk

Averea uriașă pe care o deține prințesa Charlotte la doar 7 ani

Cea mai tânără prințesă a Marii Britanii deține o avere colosală. Prințesa Charlotte are doar 7 ani, însă averea ei poate face geloși mulți milionari ai lumii. Fiica Prințului William de Wales și a Prinţesei Catherine, Charlotte de Wales, este a treia în ordinea succesiunii la tron după tatăl și fratele mai mare, Prințul George de Wales. Prințesa a atras atenția asupra ei încă de la vârsta de doar un an și a devenit rapid un adevărat reper în modă.

Charlotte de Wales, singura fiică a prințului William, atrage toate privirile, încă de când s-a născut. Britanicii o admiră pe copila de numai 7 ani, care a devenit între timp un adevărat reper în modă. A apărut prima dată în public la vârsta de un an, la balconul Palatului Buckingham cu ocazia evenimentului Trooping the Color, pe 11 iunie 2016. În acelaşi an, părinţii au luat-o cu ei în turneul regal în Canada, iar în 2017, în turneul diplomatic din Polonia și Germania.

Anii au trecut, 7 la număr, mai exact, iar averea micuței Charlotte a crescut considerabil. Potrivit Reader’s Digest se estimează că Prințul George are o avere de 3,6 miliarde de dolari (2,77 miliarde de lire sterline), iar Prințesa Charlotte cinci miliarde de dolari (3,85 miliarde de lire sterline). Aceste cifre o fac pe prințesa Charlotte să devină cel mai bogat copil din lume.

Prințesa are o colecție apreciabilă de ținute florale, adoră cardiganele pastel, însă este departe de a alege comoditatea. Statisticile privind vânzările de îmbrăcăminte pentru copii indică faptul că Charlotte a devenit rapid un simbol de stil.

Cei trei copii ai Familiei Regale Britanice au fost înscrişi la o școală privată de elită din zona Windsor, numită Lambrooke, unde costul educației Prințesei Charlotte va fi de circa 22.000 de dolari anual. În plus, prințesa Charlotte are acces la o colecţie de bijuterii cu o istorie incredibilă.

Prințul William îi va oferi micuței Charlotte cea mai de preț bijuterie: diadema purtată de bunica ei, prințesa Diana, în ziua nunții din 1981. Mai mult, Charlotte are voie să aleagă orice bijuterie regală dorește.

Noutăţile partenerilor

comentarii: