image
Sursa foto: Twitter

Răspunsul lui Khabib Nurmagomedov când a fost invitat la un pahar de vin de Sir Alex Ferguson: ”Pot să vă iau la bătaie!”

Khabib Nurmagomedov (34 de ani), fostul campion mondial din UFC, este un mare fan al fotbalului, iar printre formațiile sale preferate este Manchester United. Luptătorul are o relație de prietenie cu starul ”diavolilor”, Cristiano Ronaldo.

Luptătorul rus s-a retras din MMA în 2020, însă are un record nepătat de 29 de victorii și zero înfrâgeri.

Khabib Nurmagomedov a dezvăluit o întâmplare hilară care s-a petrecut între el și Sir Alex Ferguson, legendarul tehnician al celor de la Manchester United.

Mai exact, Alex Ferguson l-a invitat pe luptătorul din Daghestan la un pahar de vin, moment în care Khabib Nurmagomedov a oferit un răspuns care a stârnit amuzamentul celor din jur.

”Am mers pe Old Trafford. Eram cu Patrice Evra, Usain Bolt și Sir Alex Ferguson. Sir Alex Ferguson m-a întrebat dacă vreau să beau un pahar de vin. Nu îl judec. Mă gândeam cum să îi explic.

Puteam să fiu direct și să îi spun că sunt musulman și nu beau, dar i-am spus că nu este bine pentru că dacă beau pot să vă iau la bătaie pe toți.

Mi-a răspuns: ’Bine, este mai bine dacă nu bei’”, a declarat Khabib Nurmagomedov la o conferință de presă.

Întâmplarea avea loc în urmă cu câteva luni când Khabib Nurmagomedov a fost invitat la un meci al formației de pe Old Trafford.

Sportivul din Daghestan este cunoscut și pentru relația foarte bună pe care o are cu Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United, iar cei doi nu au ezitat să arate din nou acest lucru.

Khabib a postat o serie de imagini pe rețelele sociale alături de Cristiano Ronaldo, când cei doi imită o luptă. "Portughezul a evitat o accidentare gravă de-a lungul carierei, dar în weekend chiar s-a jucat cu focul!", a fost gluma făcută de publicația franceză RMC Sport.

"E cel mai bun din lume! Continuă așa, campionule. Inspiri milioane de oameni din întreaga lume", a spus Khabib despre Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: