image
Sursa foto: Profimedia

Un golgheter din Premier League s-a săturat să mai îngenuncheze: ”Suntem folosiți ca marionete”

Internaționalul englez Ivan Toney (26 de ani), golgheterul lui Brentford, nu mai este de acord ca jucătorii să fie obligați să îngenuncheze înaintea partidelor din Premier League.

Înaintea actualului sezon, s-a luat decizia eliminării acestui gest, renunțându-se, astfel, la campania ”Black Livers Matter”.

Cu toate acestea, în etapa de Premier League din acest weekend, fotbaliștii au fost nevoiți să îngenuncheze din nou, din pricina unui nou proiect derulat de englezi: ”No Room For Racism”.

Ivan Toney, unul dintre cei mai buni marcatori din Premier League în utlimele două sezoane, consideră că fotbaliștii ajung în genunchi prea ușor, fără a se ține cont de voința lor fiind precum niște ”marionete”.

La meciul cu Newcastle, pierdut de Brentford, sâmbătă, în deplasare, cu 1-5, Ivan Toney a refuzat să mai îngenuncheze, fiind singurul jucător dintre cei 22 de pe teren care a procedat astfel.

”Toți sunt de acord că degeaba îngenunchem. Nu contează cât de des o facem sau cât stăm așa, nimic nu s-a schimbat. Suntem folosiți ca marionete”, a declarat Ivan Toney, conform Daily Mail.

Ivan Toney a fost convocat în naționala Angliei, în luna septembrie, pentru meciurile cu Italia și Germania, dar nu a fost folosit de Gareth Southgate.

Campania ”No Room For Racism” ar urma să fie derulată în această rundă, a 10-a, și următoare, a 11-a, dar și de Boxing Day, și la finalele Cupei Ligii Angliei și Cupei Angliei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: