image
Sursa foto: Jurnal.md

Trafic suspendat pentru două zile pe strada București; Troleibuzul 28 își modifică traseul

Timp de două zile, pe 8 și 9 octombrie, este suspendat parțial traficul rutier pe strada București, la intersecția cu strada Tighina. Primăria municipiului Chișinău precizează că urmează să fie efectuate lucrări de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare pe strada București.

Municipalitate reamintește că până pe 21 noiembrie va fi suspendat traficul rutier pe strada 31 august 1989, tronsonul cuprins între străzile Maria Cebotari și Sfatul Țării. Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a străzii 31 august 1989.

În legătură cu lucrările menționate, ruta de troleibuz nr. 28 va fi redirecționată. Tur: str. Ceucari, Calea Orheiului, bd. Renașterii Naționale, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. 31 August 1989, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. C. Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit. Retur: str. Burebista, str. Sarmizegetusa, bd. Decebal, bd. Iu. Gagarin, bd. C. Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Noutăţile partenerilor

comentarii: