image
Sursa foto: Instagram

Ilary Blasi a reacționat după ce Francesco Totti a acuzat-o că i-a furat toate ceasurile și a devenit virală

Ilary Blasi (41 de ani) și Francesco Totti (46 de ani) s-au despărțit în vară, după 17 ani de căsnicie.

Despărțirea nu s-a produs nicidecum în cele mai bune condiții. Au fost acuzații de ambele părți, fostul fotbalist susținând chiar că fosta parteneră i-a furat toate ceasurile de lux.

Răspunsul lui Ilary Blasi a apărut acum și a devenit viral. Prezentatoarea TV s-a filmat în fața unui magazin al unui producător de ceasuri de lux și a postat momentul pe Instagram, iar în postare l-a etichetat inclusiv pe Francesco Totti.

Postarea lui Ilary Blasi vine la doar câteva ore de la momentul în care Francesco Totti și noua sa parteneră, Noemi Bocchi, au fost surprinși pentru prima dată împreună.

La începutul lunii septembrie, Francesco Totti a vorbit deschis despre despărțirea de Ilary Blasi, care s-a produs, potrivit spuselor fostului internațional italian, din cauza infidelității lui Ilary Blasi, care l-a făcut să cadă în depresie, din care a ieșit cu ajutorul noii partenere.

Am căzut în depresie. Nu mă mai puteam preface că nu se întâmplă nimic, nu mai eram eu. Am reușit să ies datorită lui Noemi”, a declarat Francesco Totti.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: