image
Sursa foto: Instagram

Alimentul consumat de Karim Benzema pentru a rămâne în formă la 34 de ani: "Mai fit și mai fibros ca niciodată"

Karim Benzema (34 de ani) este liderul celor de la Real Madrid în momentul de față, iar cifrele francezului din sezonul trecut au fost unele spectaculoase.

Ajuns la 34 de ani, Benzema pare că se simte mai bine ca niciodată. Pentru a-și menține forma de invidiat, fotbalistul Realului este foarte atent la ceea ce mănâncă, iar jurnaliștii spanioli au dezvăluit ce aliment nu a lipsit din meniul francezului în ultimii ani.

"Atacantul de la Real Madrid, Karim Benzema, a fost cel care și-a revoluționat fizicul și performanțele în mare parte datorită algelor. Timp de patru sezoane, a urmat o dietă minimalistă care i-a permis să slăbească. Mai fit și mai fibros ca niciodată, la 34 de ani, Benzema prezintă o condiție fizică de invidiat.

O alimentație extrem de atentă, cu zero toleranță pentru dulciuri și alcool: doar apă alcalină și cinci mese pe zi, bogate în carbohidrați și proteine ​​de calitate, și săracă în grăsimi. Din dieta lui Benzema ies în evidență produse de mare valoare nutritivă, precum microalgele și legumele. Algele conțin de 7 ori mai multe proteine decât un file de vită sau un pește la abur", au notat cei de la Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: