image
Sursa foto: Profimedia/Instagram

Mauro Icardi și Wanda Nara divorțează! Averea pe care trebuie să o împartă

Relația dintre Wanda Nara (35 de ani) și Mauro Icardi (29 de ani) continuă să țină capul de afiș al presei internaționale. Vineri, Wanda Nara a anunțat divorțul de fotbalistul argentinian de la PSG, împrumutat la Galatasaray.

Mauro Icardi și Wanda Nara sunt căsătoriți din mai 2014 și au împreună două fete, Francesca (născută în ianuarie 2015) și Isabella (născută în octombrie 2016).

Scandalul dintre Mauro Icardi și Wanda Nara a izbucnit în 2021, când cei doi au fost aproape de despărțire. Atacantul argentinian a fost acuzat de infidelitate, dar cei doi s-au împăcat în cele din urmă și au postat o serie de fotografii și clipuri video din vacanța petrecută în Africa.

Vineri, 23 septembrie, Wanda Nara a scris pe contul personal de Instagram că s-a despărțit de fotbalistul pe care îl reprezintă din postura de agent FIFA.

”E foarte dureros pentru mine să trăiesc acest moment. Însă, având în vedere expunerea mea mediatică și speculațiile care pot apărea, e mai bine să știți de la mine.

Nu voi mai adăuga nimic și nu am altceva de clarificat despre despărțire. Vă rog să înțelegeți, dacă nu pentru mine, măcar pentru copiii noștri”, a scris Wanda Nara pe Instagram.

Mauro Icardi are o avere estimată la peste 90 de milioane de euro. Atacantul argentinian câștigă 10 milioane de euro pe an la PSG.

În plus, Mauro Icardi are parteneriate cu branduri precum Nike, Dior, Philipp Plein.

În schimb, bunurile deținute de către Wanda Nara sunt estimate la 8 milioane de euro, potrivit sportbible.com.

Wanda Nara este model, prezentatoare TV, agent FIFA și deține mai multe afaceri, inclusiv un brand de cosmetice (Wanda Cosmetics).

În 2022, Wanda Nara și-a deschis mai multe magazine în SUA, dar plănuiește să se extindă și în Europa.

Potrivit Marca, Wanda Nara are mai multe contracte de publicitate, inclusiv pe rețelele sociale. Prin urmare, dacă Mauro Icardi câștigă acum peste 500.000 de euro pe lună, Wanda Nara încasează aproximativ 250.000 de euro lunar.

Mauro Icardi și Wanda Nara dețin două locuințe, la Genoa și Paris, cotate de la câteva milioane de euro.

În plus, fotbalistul argentinian are o colecție de mașini scumpe: Rolls Royce Ghost (337,850 dolari), Lamborghini Huracan Spyder (233,325 dolari), Bentley Bentayga (156,900 dolari), Range Rover Sport (115,500 dolari).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: