image
Sursa foto: Twitter

Rusul Medvedev, comportament suburban! S-a răfuit cu spectatorii și a făcut un gest reprobabil

Daniil Medvedev (4 ATP) a părăsit turneul ATP de la Metz încă din optimi, după ce a fost învins de Stan Wawrinka (284 ATP), scor 4-6, 7-6, 3-6.

Fostul lider mondial a pierdut primul set, însă a restabilit egalitatea după ce și l-a adjudecat pe al doilea la tie-break și părea favorit la câștigarea decisivului. Lucrurile n-au stat însă așa, iar elvețianul Wawrinka s-a impus după aproape două ore și jumătate de joc și va juca pentru un loc în semifinale la Metz contra lui Mikael Ymer (100 ATP).

În setul decisiv, la scorul de 2-0 în favoarea lui Wawrinka, Medvedev a comis o eroare neforțată și, de nervi, a aruncat racheta de pământ. Publicul a reacționat imediat și a început să-l huiduie pe rus, care s-a enervat și a făcut un gest extrem de urât.

Daniil Medvedev a imitat o maimuță pentru a ”se răzbuna” pe spectatorii francezi, care au continuat să-l fluiere copios.

Nu este prima dată când Medvedev are un duel cu spectatorii. Pe tot parcursul Australian Open din acest an s-a contrat cu fanii de la Antipozi și disensiunile nu au încetat nici în finală. Apoi, în august, la Montreal, a fost eliminat în turul doi de Nick Kyrgios, iar publicul ”l-a taxat”.

În timp ce ieșea de pe arena pe care a evoluat la Montreal, fanii îl numeau ”ratat” pe Daniil Medvedev. Deși majoritatea sportivilor preferă să ignore criticii, rusul nu a făcut acest lucru.

În momentul în care a auzit ce scandau fanii, Medvedev s-a oprit din drumul pe care îl avea și s-a întors la aceștia și a început să le vorbească. Pe imaginile apărute în mediul online nu se putea auzi exact ce le-a comunicat Medvedev fanilor supărați, dar cert este că aceștia s-au oprit din a-l mai jigni.

După aceea, Daniil Medvedev a plecat la vestiare, urmând ca echipa de securitate de la arenă să gestioneze problema.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: