image
Sursa foto: Twitter

Anna Kournikova, ”în corzi”! Enrique Iglesias a sărutat cu foc o altă femeie în Las Vegas și a postat imaginile pe internet

Născută pe 7 iunie 1981, Anna Kournikova a împlinit de curând 41 de ani. Fosta sportivă este căsătorită cu Enrique Iglesias din 2007 și are trei copii cu artistul spaniol.

Aflat înaintea unui concert în Las Vegas, Enrique Iglesias a apărut într-o ipostază bizară. Mai exact, o admiratoare a urcat pe scenă pentru a face o fotografie cu ibericul, însă totul s-a încheiat cu mai multe săruturi pe buze și îmbrățișări tandre. Curios, chiar Iglesias a postat imaginile pe rețelele sociale.

Soția sa Anna Kournikova nu a oferit nicio reacție până în acest moment, însă este de așteptat ca imaginile să nu-i pice bine. Mai ales că video-ul a adunat mii de comentarii și peste 16.000 de redistribuiri.

Chiar dacă nu a câștigat niciun turneu la simplu, Kournikova a intrat în Top 10 WTA. Cu toate acestea, proba de dublu a fost specialitatea sa. Rusoaica a fost lider mondial și a câștigat 16 trofee, dintre care două la Australian Open. Ajunsă la 41 de ani, Anna Kournikova și-a păstrat strălucirea care a făcut-o una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Retrasă din tenis în 2003 din cauza accidentărilor, Anna Kournikova locuiește acum alături de soțul său și cei trei copii la Miami și, uneori participă la diferite meciuri de tenis caritabile. În plus, continuă să fie model și este ambasadorul unei organizații de caritate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: