image
Sursa foto: Instagram

Georgina a schimbat subiectul după ultimele critici. Unde a fost surprinsă, încărcată de cadouri, fără să i se vadă faţa

Georgina Rodriguez (28 de ani), partenera lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), a schimbat radical subiectul postărilor pe Instagram după ce a primit, surprinzător, mai multe critici din partea urmăritorilor.

După ce ultimele mesaje au avut legătură cu participarea sa la Festivalul de Film de la Veneţia şi cu tatuajele pe care şi le-a făcut, acum Georgina a postat mai multe fotografii de la ultima sa vizită la o Casă de Copii din Portugalia.

Georgina a fost la unul dintre adăposturile Asociaţiei Crescer Ser din capitala Portugaliei. "Mă bucur de weekend la Lisabona pentru a-mi vizita micii prieteni cărora le urez o lume plină de dragoste, oportunităţi şi vise care să devină realitate", a scris iubita lui Ronaldo pe Instagram.

Georgina a urcat pe Instagram mai multe poze de la sosirea în Portugalia până la vizitarea copiilor şi deschidera cadourilor, însă fără să-i apară faţa.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: