image
Sursa foto: Instagram

Suma uriașă pe care o cheltuiau Wanda Nara și Mauro Icardi, în perioada în care fotbalistul evolua la PSG

După doi ani petrecuți la PSG, Mauro Icardi (29 de ani) a fost împrumutat la Galatasaray, iar atacantul argentinian speră să își relanseze cariera la clubul din Turcia.

Ajuns la Galatasaray, Icardi va câștiga "doar" 6.75 milioane de euro, în comparație cu 10 milioane de euro față de cât primea la PSG. Această diminuare a salariului îl poate face pe argentinian să resimtă cheltuielile personale, iar Mundo Deportivo a dezvăluit ce sumă de bani irosea fotbalistul într-o singură lună la Paris.

Potrivit sursei menționate mai sus, Icardi și Wanda cheltuiau în jur de 500.000 de euro lunar, bani care se duceau pe costurile școlilor private la care mergeau copiii, dar și pe întreținerea locuinței din Milano a celor doi.

Mauro Icardi a fost prezentat oficial la Galatasaray, iar fotbalistul împrumutat de la Paris Saint Germain a fost însoțit de soția și agentul său, Wanda Nara, dar și de cei cinci copii.

Wanda Nara a avut un rol important în acordul între PSG și Galatasaray în privința împrumutului lui Mauro Icardi.

Soția și agentul lui Icardi le-ar fi pus turcilor o serie de condiții pentru a-l ”lăsa” pe fotbalist să semneze cu Galatasaray.

Potrivit Mundo Deportivo care citează LAM, Wanda Nara le-ar fi transmis celor de la Galatasaray că își dorește să aibă la dispoziție în Turcia un bucătar personal, școli pentru cei cinci copii, hotel rezervat până în luna decembrie, casă, securitate și un șofer personal disponibil permanent.

Icardi va juca până la finalul acestui sezon pentru Galatasaray, iar fotbalistul va continua să câștige la noua formație tot atât cât încasa și la PSG. Argentinianul va primi 6.75 milioane de euro pe sezon, însă această sumă va fi suportată de ambele formații.

Astfel, PSG va plăti 6 milioane de euro, iar diferența de 750.000 de euro va fi suportată de Galatasaray, anunță jurnalistul Hadrien Grenier.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: