image
Sursa foto: Instagram

Povestea emoționantă a celui mai scump jucător transferat în vară: ”Scoteam apa din casa inundată la miezul nopții”

Manchester United l-a transferat în ultimele zile ale perioadei de mercato pe brazilianul Antony (22 de ani) de la Ajax în schimbul a 95 de milioane de euro, plus alte cicni sub formă de bonusuri.

Antony a dezvăluit cum era viața sa înainte de a ajunge un fotbalist de top. Acesta a mărturisit și cum a trăit primul gol marcat în tricoul lui Manchester United.

”Trăiam în centrul unei favele. La 20 de metri de casa mea erau narcotraficanți. Uneori, te uitai la meciuri duminică și simțeai mirosul ăla, mirosul de cannabis îți intra în casă. Eram un copil umil dintr-o favelă.

Nu aveam dormitor, dormeam pe canapea. Nu aveam nici măcar ghete pentru a juca fotbal. Existau momente în care eu, sora mea și fratele meu plângeam și ne îmbrățișam, gândindu-ne la viețile noastre.

Au fost momente în care scoteam apa din casa noastră inundată la miezul nopții, însă făceam asta cu zâmbetul pe buze, chiar și aș”, a spus Antony, pentru Sky Sports.

”Acel gol a fost pentru familia mea și pentru fani. Am fost extrem de emotiv. Mi s-a făcut pielea de găină”, a mărturisit Antony, despre primul gol marcat în tricoul lui Manchester United.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: