image
Sursa foto: Instagram

Cum și-a găsit casa campionul mondial revenit în Ucraina după cinci luni și primul gest făcut

Oleksandr Usyk (35 de ani) a plecat din Ucraina la finalul lunii martie, pentru a pregăti lupta cu Anthony Joshua (32 de ani), pe care a câștigat-o pe 22 august și și-a păstrat centurile IBF, WBA şi WBO la categoria grea.

Campionul ucrainean a revenit acum în țara natala și a mers la casa sa din Vorzel, o localitate aflată lângă Kiev, care a fost ocupată de ruși.

Deși orașul a fost recuperat de ucraineni, semnele invaziei rusești încă se văd pe proprietatea lui Oleksandr Usyk. Literele ”V” și ”Z”, simboluri ale armatei invadatoare, sunt în continuare prezente pe gard, iar curtea a fost avariată, scrie Daily Mail.

Totuși, pentru a marca revenirea sa acasă, produsă într-o perioadă în care ucrainenii au recuperat mult teritoriu, Oleksandr Usyk a arborat un steag ucrainean în gardul casei.

La aproximativ o lună de la startul războiului, pe 27 martie, Yekaterina Usyk, soția boxerului, anunța că locuința sa a fost invadată și ocupată de ruși.

”Ei trăiesc în casa mea. Nu v-a mai rămas mult timp. Desigur, când orcii au ajuns la noi, au înnebunit. Case bune, oameni liberi. Orașele lor în timp de pace arată ca Mariupol acum”, a transmis Ekaterina pe Instagram.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: