image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid va plăti o avere pentru noua stea a fotbalului european. "Crede-mă că este senzaţional"

Jude Bellingham (19 de ani) este ultimul nume de fotbalist tânăr cu un potenţial extraordinar intrat în forţă pe radarul echipelor de top din Europa.

Real Madrid şi Liverpool şi-au anunţat intenţia de a-l transfera, iar Borussia Dortmund face toate calculele pentru a scoate un profit cât mai mare de pe urma fotbalistului pe care a plătit o avere în momentul în care Jude avea doar 17 ani!

Germanii sunt conştienţi că nu-l mai pot ţine pe fotbalist la echipă şi din vara viitoare încolo, chiar dacă ar mai avea doi ani de contract, aşa că se lucrează la strategia transferului.

Real Madrid pare în pole position pentru transferul internaţionalului englez, dar pentru a-l lua ar fi nevoită să achite cea mai mare sumă de transfer plătită de club vreodată, peste cele 115 milioane de euro daţi în schimbul lui Hazard.

În Germania s-a scris că Borussia se gândeşte la un preţ de peste 100 de milioane de euro, iar Mundo Deportivo avansează chiar 120 de milioane de euro.

În urmă cu doi ani, Borussia mira pe toată lumea pentru că plătea 25 de milioane de euro lui Birmingham pentru un fotbalist de numai 17 ani, la finalul unei curse duse cu Manchester United!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: