image
Sursa foto: Instagram

Clauza care-i permite lui Kylian Mbappe să plece de la PSG mai devreme decât se știa! Real Madrid stă la pândă

În primăvara anului 2022, Kylian Mbappe (23 de ani) a fost în fața unei alegeri extrem de dificile. Real Madrid și PSG s-au luptat pentru semnătura sa, iar starul francez a decis să-și continue cariera pe Parc des Princes. Cel puțin pentru moment.

La vremea respectivă, presa internațională a scris că Mbappe a fost de acord cu un contract pe trei ani cu PSG, însă cotidianul L'Equipe, citat de Marca, a scos la iveală o informație care ar putea schimba tot ce se știa despre viitorul starului francez.

Astfel, se pare că Mbappe a semnat o înțelegere pe doi ani cu PSG, plus opțiune pentru încă un sezon, dar decizia îi aparține fotbalistului. Așadar, în vara anului 2023, campioana Franței se va regăsi în aceeași situație ca anul trecut: la finalul stagiunii, Kylian Mbappe poate pleca liber de contract.

Cu siguranță, Real Madrid nu a renunțat la transferul lui Kylian Mbappe, iar momentul în care starul fotbalului din Hexagon ar putea ajunge pe Bernabeu se apropie.

Pe lângă cei 125 de milioane de dolari încasați la semnătură și alți 250 de milioane pe care-i va primi dacă va rămâne până în 2025 la Paris, în hotărârea lui Mbappe de a continua la Paris a cântărit decisiv și intervenția preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, care l-a sfătuit să nu părăsească Franța deocamdată.

Președintele La Liga, care a recunoscut recent că este fanul grupării de pe Santiago Bernabeu, a vorbit din nou despre lovitura dată de PSG în mai și l-a criticat pe Mbappe pentru alegerea făcută.

"Dacă ne uităm acum ce fac cluburile acestea (n.r. deținute de un stat), vedem că ele aruncă cu bani. Sigur, mi-ar fi plăcut ca ei să revină (n.r. Messi și Ronaldo), dar n-au fost aici nici sezonul trecut. Iar Mbappe a ales să rămână într-un campionat care nu este competitiv", a declarat Tebas, conform Mirror.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: