image
Sursa foto: Profimedia

Totti, noi acuzații la adresa lui Ilary Blasi. ”Mi-a pus microfoane în mașină și detectivi pe urmele mele”

Despărțirea s-a produs însă cu scandal. Fostul fotbalist a venit cu noi dezvăluiri legate de Ilary, pe care a acuzat-o concret că a pus detectivii particulari pe urmele lui.

Fostul căpitan al celor de la AS Roma a trecut prin momente grele, dar și-a regăsit echilibrul datorită actualei sale prietene, Noemi Bocchi (33 de ani), care l-a ajutat să treacă peste o depresie.

Relația dintre Francesco și Ilary s-a stricat iremediabil încă de toamna trecută, după ce Totti ar fi găsit un mesaj care-i confirma ceea ce spuseseră mai mulți apropiați: că soția sa îi este infidelă.

Acuzată de infidelitate, Ilary Blasi a decis să reacționeze. Fosta soție a lui Francesco Totti nu a rămas datoare, după ce legendarul fotbalist al celor de la AS Roma a acuzat-o că l-a trădat și că ar fi furat ceasuri prețioase dintr-un seif. "Știu lucruri care ar putea distruge vreo 50 de familii!"

Totti nu mai vrea să știe nimic de Blasi și susține că și-a găsit liniștea alături de Noemi. Într-un interviu acordat celor de la Corriere della Sera, fostul simbol al romanilor a spus că, până la urmă, tot acest scandal l-a ajutat să iasă dintr-o relație toxică.

În plus, Totti a dezvăluit de când a început să fie cu Bocchi.

”Noemi nu a fost cu mine pe stadion. Am ajuns cu mașini diferite, aveam locuri diferite. Crezi că-mi duc iubita pe Olimpico? Un mediu intim, nu-i așa? Totuși, este adevărat că o cunoșteam deja. Și am mai vizitat-o în calitate de prieten, alături de alți prieteni comuni.

Povestea noastră a început după Anul Nou. Și s-a consolidat în martie 2022. Repet, nu eu am trădat primul”, a spus Totti.

Legat de Ilary, trebuie să vă spun că am fost urmărit de un detectiv privat. Oameni din anturajul lor mi-au pus microfoane în mașină și un GPS, ca să știe unde mă duc. Alți oameni au pândit casa lui Noemi”, a mai spus Totti.

Francesco Totti și Ilary Blasi au împreună 3 copii: Cristian (16 ani), Chanel (15 ani) și Isabel (6 ani).

Bocchi nu este străină de lumea fotbalului. Ea este fosta soție a lui Mario Caucci, managerul celor de la Tivoli, alături de care are doi copii. Povestea de dragoste dintre Totti și Bocchi a fost dezvăluită de jurnaliștii de la Repubblica.

Noemi este absolventă de Economie și Comerț, designer florar, dar este și o mare amatoare de fotbal.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: