image
Sursa foto: Instagram

A renunțat la tenis și acum vrea să devină cel mai mare influencer din sportul "alb". Momentul în care "totul s-a schimbat"

Rachel Stuhlmann (30 de ani), o fostă jucătoare de tenis din SUA, a renunțat la sport și și-a început o carieră în jurnalism.

Povestea a fost prezentată de jurnaliștii de la Tennis World USA, după ediția din acest an de la US Open. Rachel a practicat tenisul între 2010 și 2014, la Universitatea din Missouri, însă ulterior a ales o carieră în presă.

Acum, fosta sportivă a devenit din ce în ce mai cunoscută pe rețelele sociale și a devenit influencer. Cea mai mare dorință a sa este să devină "Paige Spiranac a tenisului", scrie New York Post.

Rachel Stuhlmann lucrează pentru Top Court pe postul de “Global Events & Media Manager” și se descrie ca fiind influencerul numărul 1 în tenis.

Paige Spiranac este cel mai cunoscut influencer din golf: are peste 3,6 milioane de urmăritori pe Instagram, iar Rachel Stuhlmann vrea să calce pe urmele ei.

"Paige face o treabă foarte bună în ceea ce privește golful și este o persoană grozavă, care oferă inspirație. În tenis, nu există nimic asemănător. Asta voi face eu, vreau să promovez turneele la care voi călători.

Principalul meu obiectiv este să aduc și mai multă popularitate acestui sport. Voi crea în continuare content pe tenis și îi voi face pe oameni fericiți, le voi arăta povești de viață din lumea tenisului, într-o lumină pozitivă. Asta vreau să continui să fac.

Îmi place mult ceea ce face Paige Spiranac în golf și asta voi încerca și eu să fac în tenis. Mă simt inspirată de ea. La început, eram îngrijorată că nu voi fi luată în serios și am încercat să le fac pe plac chiar și celor care nu mă plăceau. Totul s-a schimbat în cariera mea când am început să mă distrez și să fac ce îmi doresc.", a declarat Stuhlmann, care are acum "doar" 160.000 de urmăritori pe Instagram.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: