image
Sursa foto: Profimedia

Coșmarul trăit de Leo Messi, după ce a plătit 11 milioane € pentru o vilă în Ibiza

Lionel Messi (35 de ani) a trăit un coșmar, după ce a plătit 11 milioane de euro pentru o vilă, la Ibiza.

Starul argentinian a acceptat să achite o sumă uriașă, pentru o proprietate de 16.000 de metri pătrați, scriu jurnaliștii de la Marca, într-un material cu titlul "Coșmarul lui Messi, după ce a plătit 11 milioane de euro pe o vilă, în Ibiza".

Vila beneficiază de o grădină extrem de spațioasă, o piscină de aproape 100 de metri pătrați și urma să fie principalul loc în care fostul căpitan al Barcelonei să-și petreacă vacanțele. Lionel Messi și familia sa au mers aproape în fiecare an la Ibiza, alături de prieteni apropiați, precum Luis Suarez sau Cesc Fabregas.

Din păcate, lucrurile au luat o turnură neașteptată, iar planul lui Leo Messi a fost dat peste cap.

Fostul proprietar a decis, la un moment dat, să extindă vila, fără a avea, însă, aviz. Astfel, acesta a construit încă două camere, fără autorizație din partea organelor competente.

Lucrurile au ieșit la iveală abia acum, astfel că starul argentinian deține o proprietate fără autorizație de construcție.

Septuplul câștigător al "Balonului de Aur" a decis să-și lase avocații să se ocupe de această speță. Aceștia au inițiat deja procedurile necesare, dar se pare că singura soluție existentă în acest moment este aceea de a dărâma cele două camere construite ulterior.

Astfel, pentru a putea să se bucure de noua sa vilă de la Ibiza, Messi va trebui să facă modificările necesare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: