image
Sursa foto: Instagram

Georgina Rodriguez, aspru criticată pentru ținuta aleasă când a vizitat Sanctuarul din Fatima. Cum s-a fotografiat

Georgina Rodriguez (28 de ani), partenera lui Cristiano Ronaldo (37 de ani) continuă să rămână în centrul atenției.

Modelul argentinian, care are peste 39 de milioane de urmăritori pe Instagram, a primit critici după cele mai recente imagini postate pe această rețea socială.

Georgina Rodriguez a vizitat recent Sanctuarul din Fatima, însă ținuta aleasă a fost una neinspirată și a atras multe critici din partea internauților.

"Partenera lui CR7 a fost criticată pentru outfit-ul sexy ales când s-a dus să se roage", scriu jurnaliștii de la Mundo Deportivo.

"Georgina Rodriguez, model și partenera lui Cristiano Ronaldo, a devenit o persoană importantă în industria modei. Ținutele ei sunt copiate de mulți dintre urmăritori, inclusiv de către celebrități.

Din acest motiv, Georgina este în centrul atenției pe rețelele sociale, acolo unde a postat imagini într-o ținută sexy purtată la Sanctuarul din Fatima, o idee care a fost aspru criticată.", mai scrie sursa citată.

Internauții au criticat-o pe Georgina pentru că a ales să posteze imaginile din ceea ce ar fi trebuit să fie un moment intim. Mulți dintre ei au remarcat și ținuta care i-a pus în evidență silueta, una considerată nepotrivită pentru acest moment.

Sanctuarul din Fatima se află în Portugalia și este unul dintre cele mai vizitate puncte din această țară. Se spune că primește peste 6 milioane de pelerini în fiecare an.

Dacă Cristiano Ronaldo este într-o situație dificilă la echipa din Manchester, partenera lui, modelul argentinian Georgina Rodriguez (28 de ani), este în centrul atenției, prin aparițiile sale pe străzile din Manchester.

Recent, Georgina Rodriguez a publicat două fotografii făcute lângă locuința din Manchester. Partenera lui Cristiano Ronaldo le-a prezentat fanilor o ținută impresionantă, care valorează câteva milioane de euro.

Potrivit Marca, Georgina Rodriguez poartă o rochie albastră, de la Stella McCartney, care valorează 1,900 de euro. Pantofii albaștrii, marca LeSilla, valorează 765 de euro.

Valoarea articolelor vestimentare crește odată cu geanta Georginei, marca Hermes, care are un preț de 94.000 de euro.

“Piesele de rezistență” ale acestei ținute sunt inelul cu diamante și safire, evaluat la 800.000 de euro, un alt inel de la Cartier, evaluat la 700.000 de euro, și ceasul Rolex, evaluat la 550.000 de euro.

Per total, ținuta afișată de Georgina Rodriguez este estimată la 2,14 milioane de euro.

Pentru aceste fotografii postate, partenera lui Cristiano Ronaldo a strâns peste 1,7 milioane de aprecieri pe Instagram.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: