image
Sursa foto: Profimedia

După ce l-a cedat pe Casemiro, Real Madrid a primit o ofertă de 90 de milioane € pentru un alt titular

Real Madrid tocmai l-a cedat pe Casemiro la Manchester United, în schimbul a 72 de milioane de euro, iar un alt jucător important al ibericilor din stagiunea trecută putea să facă obiectul unui transfer important în această vară.

Câștigarea La Liga și a Champions League în sezonul trecut a reconfirmat că Real Madrid este unul dintre cele mai bune cluburi ale lumii, iar fotbaliștii "blanco" au devenit ținte pentru puterile din Anglia.

Simțul unei bune afaceri al lui Florentino Perez este bine cunoscut, președintele lui Real Madrid fiind mereu clar în privința ideilor sale.

Una dintre aceste idei, care a fost constetată de-a lungul timpului, a fost aceea că "niciun jucător nu este mai presus decât clubul", iar tocmai din acest motiv în ultimii ani formația "blanco" s-a despărțit de legende precum Sergio Ramos sau Cristiano Ronaldo.

Conform presei din Regat, tânărul mijlocaș sud-american de doar 24 de ani, Federico Valverde, a fost dorit în Premier League și o ofertă de 90 de milioane de euro a sosit pe adresa spaniolilor.

Se pare însă că Florentino Perez a decis că fotbalistul este netransferabil și a declinat propunerea. Sursa citată nu menționează echipa care l-a dorit, dar cel mai probabil a fost una dintre cele din "top 6".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: