image
Sursa foto: Getty Images

Spaniolii au aflat: Cum și-a cunoscut Gerard Pique noua parteneră și când a început relația dintre cei doi

Gerard Pique (45 de ani), fundașul Barcelonei, s-a afișat pentru prima dată în public cu noua sa parteneră, Clara Chia Marti (23 de ani).

Presa din Spania scrie că relația dintre cei doi a început mai devreme decât se știa, iar comportamentul lor denotă acest lucru.

Jurnaliștii de la AS dezvăluie azi cum s-au cunoscut Gerard Pique și Clara Chia Marti, cea alături de care a fost surprins în weekend, la concertul lui Dani Martin.

"Gerard Pique a confirmat public relația pe care o are cu Clara Chia, după sărutul surprins la concertul lui Dani Martin din Cerdanya. Chiar lângă granița cu Franța, într-un loc idilic, jucătorul Barcelonei a pus capăt speculațiilor apărute după despărțirea de Shakira.", scriu cei de la AS.

Conform presei din Spania, Gerard Pique avea o relație cu Clara Chia încă dinainte de despărțirea de Shakira. Tânăra și-a șters pozele postate pe conturile de pe rețelele sociale, după ce jurnaliștii de la The Sun i-au dezvăluit identitatea.

"Ruptura" dintre Pique și Shakira s-ar fi produs încă de la începutul anului 2022, acela fiind și momentul în care Clara Chia a apărut în viața fotbalistului. Fotbalistul a cunoscut-o prin intermediul colegului său, Riqui Puig.

Relația dintre Gerard Pique și Clara Chia Marti ar fi început încă din februarie 2022.

"Riqui Puig, sora sa, Carlota, și iubita sa, Gemma Iglesias, sunt toți din gașca Clarei. Așa s-au cunoscut, de multe ori ieșeau împreună și nimic nu părea ciudat. Pique și Clara Chia s-au cunoscut mai bine și au ajuns să petreacă timp împreună în camerele private ale cluburilor pe care le frecventau în Barcelona.

Ceaa ce s-a întâmplat acum la Cerdanya reflectă că cei doi duc o viață de cuplu normală acum și nu se mai ascund de ochii presei.", mai scriu jurnaliștii de la AS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: