image
Sursa foto: Instagram

Angelique Kerber ia o pauză de la tenis! Germanca este însărcinată. Mesajul jucătoarei

Germanca Angelique Kerber (34 de ani, locul 52 WTA) a anunțat miercuri că va lua o pauză de la tenis, întrucât este însărcinată.

Angelique Kerber trebuia să participe la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, programat între 29 august și 11 septembrie.

Angelique Kerber este într-o relație cu Franco Bianco, un antreprenor în vârstă de 38 de ani.

Potrivit publicației germane Kicker, Angelique Kerber nu plănuiește să-și încheie cariera, deși va împlini 35 de ani pe 18 ianuarie 2023.

Marele obiectiv al jucătoarei din Germania rămâne participarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2014, când va avea 36 de ani.

"Am vrut cu adevărat să joc la US Open, dar am decis în cele din urmă că doi contra unu nu reprezintă o competiție corectă.

Pentru următoarele luni, voi lua o pauză de la călătoriile ca jucătoare de tenis, dar cred că totul se întâmplă din cel mai bun motiv posibil. Îmi veți lipsi cu toții!

New York a reprezentat un loc important pentru cariera mea și simt că în acest an nu va fi diferit dintr-un anumit punct de vedere. US Open are un loc special în inima mea și mi-aș fi dorit să-mi iau “la revedere” pe teren, înainte de a lua o pauză din circuit.

Să fiu un sportiv profesionist înseamnă totul pentru mine, dar sunt recunoscătoare pentru noul drum pe care mă îndrept. Sinceră, sunt emoționată și încântată în același timp. Vă mulțumesc pentru susținerea neîncetată, înseamnă totul pentru mine", a scris Angelique Kerber pe Instagram.

Angelique Kerber a fost liber mondial WTA timp de 34 de săptămâni și a câștigat trei trofee de Grand Slam (Australian Open 2016, US Open 2016, Wimbledon 2018).

Angelique Kerber a strâns peste 31 de milioane de dolari din tenis și are în palmares 14 trofee WTA la simplu și o medalie de argint la Jocurile Olimpice din 2016.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: