image
Sursa foto: Twitter

Martyn Ford a primit un mesaj de la "Hulk din Iran", culturistul despre care a spus că s-ar fi sinucis imediat după luptă

Sajad Gharibi (29 de ani) este pregătit de debutul în ringul de box, care va avea loc pe 31 iulie, în cadrul meciului cu Djumanov Almat Bakytovich, cunoscut sub numele de "Kazakh Titan".

La face-off-ul dintre cei doi, "Hulk din Iran" a ținut să îi transmită un mesaj și lui Martyn Ford (40 de ani), culturistul american care a anulat lupta cu Gharibi de teamă că acesta se va sinucide în cazul unui eșec.

Iranianul a declarat că, după ce îl va învinge pe culturistul din Kazahstan, următoarea sa luptă va fi cea contra lui Ford, care ar fi trebuit să aibă loc în mod normal pe 30 aprilie.

"Această luptă este o oportunitate pentru mine ca să îmi spăl imaginea. Voi fi un mare campion pentru Iran și îmi voi reprezenta poporul cu respect și întreaga mea forță.

După ce câștig această luptă, vreau să îmi testez limitele în fața lui Martyn Ford. Meciul dintre noi va avea loc! Dacă lui Martyn îi este prea frică să se lupte cu mine, atunci va afla toată lumea. Eu voi păși în ring gata de luptă", a declarat Gharibi, conform presei britanice.

Dacă la face-off-ul dintre Ford și Gharibi cel din urmă a fost împins și apoi ajutat de către echipa lui să se ridice, la confruntarea cu "Kazakh Titan" lucrurile au stat altfel. "Hulk din Iran" a fost cel care și-a împins adversarul, iar echipele celor doi au intervenit rapid, pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Potrivit presei britanice, Ford ar fi primit cel puțin un milion de euro pentru "Duelul giganților", pe care l-a anulat după face-off-ul din Dubai, care a avut loc la începutul lunii aprilie.

"Am pierdut o avere pentru că am refuzat acea luptă. O grămadă de bani. Da (n.r. sumă de șapte cifre). Dar pentru mine n-a meritat să-mi asum acest risc, atâta timp cât el și-ar fi luat viața și s-ar fi întâmplat 100% din cauza mea.

Sunt sigur că este foarte deprimat în acest moment și nu vreau să fiu cineva care să agraveze asta. N-am avut niciodată banii care mi-au fost promiși, așa că nu le duc dorul.

Odată ce a avut loc acel face-off, lupta devenise ceva penibil, murea de frică și tremura tot. Nu vreau să mă bat cu cineva dacă lupta nu e corectă ", a explicat Ford, conform Mirror.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: