image
Sursa foto: Profimedia

Robert Lewandowski, mașinărie de făcut bani! Doar Messi, Ronaldo și Neymar au câștigat mai mult în 2021

Robert Lewandowski (33 de ani) a ajuns în cele din urmă la Barcelona, după ce catalanii le-au plătit 50 de milioane de euro celor de la Bayern.

Atacantul s-a acomodat deja la Barcelona și a devenit foarte popular în presa spaniolă, care îi dedică zilnic articole legate de fotbal, dar nu numai.

Marți, cotidianul Marca a dezvăluit că polonezul se clasează pe locul 4 la capitolul încasări în anul precedent.

Spaniolii, care citează celebra publicație Forbes, au scris că Lewandowski a câștigat peste 30 de milioane de euro anul trecut, iar singurii fotbaliști care l-au întrecut au fost Cristiano Ronaldo (37 de ani), Lionel Messi (35 de ani) și Neymar (30 de ani).

O mare parte din această sumă a provenit din salariul pe care Lewandowski îl primea la Bayern. Însă, pe lângă venitul anual încasat de la bavarezi, atacantul s-a îmbogățit și din câteva afaceri care produc an de an câteva milioane de euro bune.

Lewandowski deține o firmă de marketing și PR, Stor9, care colaborează cu mai multe companii importante de pe glob. De asemenea, polonezul este implicat în domeniul comunicării și prin firma RL Media.

Vârful deține acțiuni și la Protos Venture Capital, o companie specializată în afacerile de tip start-up lansate pe internet. De asemenea, Lewandowski deține un restaurant în Varșovia, numit "Nine".

Fotbalistul polonez a devenit un reper la nivel mondial din punct de vedere al eficacității și impactului pe care îl are pe gazon. ”Asul din mâneca” lui Robert Lewandowski este chiar soția sa,

Antrenoare de fitness și specialistă în nutriție, aceasta a dezvăluit trucul cu ajutorul căruia l-a ajutat pe atacant să ajungă printre cei mai buni din lume.

”Cel mai important lucru este antrenamentul și alimentația. Ne abținem de la lactoză și făină de grâu. Folosim alimente de calitate. Clătite, brownies, spaghete de legume, supe creme... Ne place să mâncăm și pește de calitate superioară.

Uneori, după antrenament, bem suc de sfeclă cu scorțișoară sau piper cayenne. Mâncăm carbohidrați și proteine ​​separat. Unul dintre cele mai importante lucruri este că nu mâncăm prăjeli și nici fast-food”, a declarat Anna Lewandowska, citată de Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: