image
Sursa foto: Profimedia

Paulo Dybala, imagini impresionante de la întâlnirea cu fanii Romei! Cum l-a convins Mourinho să semneze

Paulo Dybala (28 de ani) a fost prezentat de AS Roma în fața a peste 10.000 de suporteri și nu a uitat de trecutul său la Juventus.

Imaginile au fost cu adevărat impresionante și arată aprecierea pe care fanii Romei o au pentru noul lor jucător.

Sud-americanul a vorbit înainte de întâlnirea cu fanii Romei despre perioada petrecută la Juventus și motivul pentru care nu a mai continuat la Torino.

Acesta a dezvăluit și momentul în care Jose Mourinho l-a convins să semneze cu trupa din capitala Italiei.

"Să fie clar: am avut o înțelegere în octombrie (n.r. 2021), dar în martie mi-au spus că nu mai sunt în planurile lor. Nu a fost o problemă economică, a fost decizia clubului. De când s-a încheiat contractul cu Juve, am vorbit cu mai multe echipe.

Cu CEO-ul Inter, Marotta, am o relație foarte frumoasă, dar mai multe echipe au fost interesate. Totul s-a schimbat când Tiago Pinto (n.r. managerul general de la AS Roma) a venit la Torino să mă convingă. Discuțiile cu Mourinho m-au entuziasmat, ca și cele cu oficialii.

Mi-au arătat că mă doresc cu adevărat și asta a contat enorm pentru mine. AS Roma este un club ambițios. L-am întrebat pe antrenor ce putem câștiga, pentru că amândoi vrem să câștigă, și el a câștigat o mulțime de trofee", a spus Dybala, conform Eurosport, care citează AS.com.

Paulo Dybala va purta numărul 21 la AS Roma, același număr pe care l-a purtat și la Juventus. Argentinianului i-a fost oferit tricoul cu numărul 10, purtat în trecut de Francesco Totti, însă Paulo Dybala a refuzat din respect pentru fostul mare fotbalist.

În plus, fotbalistul a vorbit și despre responsabilitatea și presiunea care vin odată cu îmbrăcarea tricoului cu numărul 10 având în vedere lucrurile pe care Totti le-a făcut la AS Roma.

”Directorul a sugerat să iau numărul 10, care este foarte important aici având în vedere ce a făcut Totti. Tricoul acela trebuie să îi aparțină. Le-am mulțumit pentru că pentru un asemenea tricou este nevoie de respect și responsabilitate.

Poate îl voi purta într-o zi, dar deocamdată mă mulțumesc cu numărul 21. Sunt atașat de acest număr. Am câștigat purtându-l”, a transmis Paulo Dybala, potrivit Goal.

Înainte ca Dybala să semneze cu AS Roma, Francesco Totti, fotbalistul care a scris istorie la AS Roma, a transmis că i-ar putea ceda tricoul cu numărul 10 lui Paulo Dybala.

”Îi pot da lui Dybala câteva sfaturi. Dacă ar depinde de mine, i-aș da lui numărul 10 la AS Roma, dar să vedem dacă va accepta”, a spus legendarul fotbalist.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: