image
Sursa foto: Profimedia

Paul Pogba, lovit de ghinion după ce a revenit la Juventus. S-a accidentat și ratează startul sezonului

Paul Pogba (29 de ani) a revenit în această vară la Juventus, după ce în 2016 părăsea trupa din Torino cu destinația Manchester United.

Francezul nu a reușit să aibă prestațiile așteptate pe Old Trafford, iar astfel s-a ajuns la o despărțire în această vară, a doua oară când englezii îl cedează pe fotbalist liber de contract.

Mijlocașul a fost lovit însă de ghinion la revenirea la Juventus și s-a accidentat la unul dintre antrenamentele formației pregătite de Max Allegri.

Fotbalistul din Hexagon are o problemă la meniscul genunchiului drept și urmează să fie operat, iar absența sa de pe gazon va fi de aproximativ o lună de zile de la antrenamente, anunță Tuttosport.

El riscă să piardă mai multe etape din Serie A, cât și debutul în grupele Champions League al celor de la Juventus.

"Bătrâna doamnă" urmează să joace în luna august cu Sassuolo, AS Roma și Spezia pe teren propriu, iar cu Sampdoria în deplasare.

Odată cu accidentarea lui Paul Pogba, Juventus are cu atât mai mult nevoie de transferuri în compartimentul median.

În contextul în care se negociază rezilierea contractului cu Aaron Ramsey și împrumutul lui Arthur la Arsenal, Allegri ar avea variante limitate pentru mijlocul terenului.

Italienii au pus ochii pe Leandro Paredes, de la PSG, care a mai evoluat în trecut în Serie A.

El ar putea să ajungă la Torino în această vară dacă o ofertă de 30 de milioane de euro va fi înaintată campioanei Franței.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: