image
Sursa foto: jurnal.md

Nu doar procurorii, ci și Dodon este nemulțumit de decizia de azi a magistraților: „Ne așteptăm la noi presiuni”

În timp ce procurorii se arată nemulțumiți de decizia magistraților Judecătoriei Chișinău care au dispus prelungirea măsurii de arest în privința lui Igor Dodon, dar n-au admis solicitarea procurorilor de a-i fi limitate convorbirile telefonice și alte mijloace de comunicare și declară că vor contesta decizia în trei zile la Curtea de Apel, Igor Dodon spune că și apărătorii săi o vor contesta.

„Decizia de astăzi va fi atacată cu recurs, deoarece procurorii nu au prezentat motive pentru prelungirea arestului la domiciliu. Așteptăm, de asemenea, și noi presiuni la adresa persoanelor apropiate mie și la adresa Partidului Socialiștilor. Cunoaștem despre existența unor astfel de planuri la conducerea țării”, a notat Igor Dodon într-o postare plasată pe pagina sa de facebook.

El a calificat acțiunile oamenilor legii ca fiind un „show politic”.

„Vreau să avertizez în mod repetat reprezentanții actualei guvernări că nu vor reuși pentru mult timp să acopere incompetența lor și numărul tot mai mare al problemelor din țară cu show-uri politice și experți de buzunar, care migrează dintr-un studiou TV în altul pentru a apăra interesele PAS și ale Maiei Sandu. Pentru tot veți răspune”, a avertizat Igor Dodon.

Amintim că fostul lider socialist este învinuit de finanțarea partidului de către o organizație criminală, îmbogățire ilicită, trădare de patrie și corupere pasivă.

Acesta pledează nevinovat și susține că dosarele pe numele său ar reprezenta o „comandă politică”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: