image
Sursa foto: Jurnal.md

Alerte cu bombă în capitală, din nou; De această dată, ar fi minate clădirea Primăriei Chișinău și Piața Centrală

UPDATE 11:16 // În urma verificărilor efectuate de forțele de ordine, alertele cu bombă nu s-au adeverit. Polițiștii nu au depistat obiecte sau substanțe explozibile.

---------------------------

Alertele cu bombă la Primaria capitalei si Piața Centrala au fost înregistrate la ora 08:50 la IP Centru, care a fost sesizat precum că sunt amplasate obiecte explozibile.

Alertele cu bombă la primaria capitalei si Piața Centrala au fost înregistrate la ora 08:50 la IP Centru, fiind sesizat precum că sunt amplasate obiecte explozibile.

La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate. Forțele de ordine imediat au încercuit zona și evacuat persoanele.

La fel, la fața locului au fost solicitați angajații secției tehnico-explozibile pentru a efectua verificari.

Ofițerii secției investigare infracțiuni și urmărire penală a IP Centru au dispus mai multe acțiuni în vederea identificării autorului alertelor cu bombă.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru comunicarea mincinoasă cu bună știință despre actul de terorism, iar persoana culpabilă de infracțiune riscă amendă de până la 42 500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: