image
Sursa foto: border.gov.md

FOTO: O nouă alertă falsă cu bombă pe teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău; Instituția și-a reluat activitatea

În jurul orei 10:15, polițiștii de frontieră din punctul de trecere Aeroportul Internațional Chișinău au primit o informație precum că în aeroport ar fi amplasate substanțe explozibile.

Imediat după primirea mesajului, angajaţii Poliţiei de Frontieră au evacuat tot personalul din Aeroport și călătorii în regim de urgență.

De asemenea au fost anunțate toate entitățile care prestează servicii în aeroport în vederea sporirii măsurilor de securitate.

Au fost mobilizate echipele de intervenție ale serviciilor specializate ale MAI: IP Botanica, Departamentul Situații Excepționale Serviciul Bomb-Teh, Secția tehnico- explozivă a Centrului tehnico -criminalistic și expertize judiciare al IGP al MAI.

Alarma s-a dovedit a fi falsă, iar cu puțin timp în urmă AIC și-a reluat activitatea, anunță Poliția de Frontieră.

Apelantul a anunțat că ar exista explozibil și la Parlament, Piața Centrală și în Executivul de la Comrat. După verificările de rigoare, Poliția a anunțat că toate alertele s-au dovedit a fi false.

SS

Noutăţile partenerilor

comentarii: