image
Sursa foto: Unian

Războiul, tot mai aproape de hotarul RM; Explozii la Vinița: 20 de persoane, inclusiv trei copii, și-au pierdut viața

UPDATE 14:02 // Potrivit ultimelor informații prezentate de autoritățile ucrainene, în urma atacului cu rachete la la Vinița au fost identificate deja 20 persoane decedate, inclusiv trei copii. Alte 90 de persoane au fost rănite.

Orașul ucrainean Vinița, amplasat la circa 250 de km de Chișinău, a fost ținta unor atacuri cu rachete cu puțin timp în urmă, informează agenția Unian care citează Poliția Națională a Ucrainei.

Potrivit informațiilor preliminare, 3 rachete rusești au lovit o clădire cu birouri. Totodată, au fost avariate Casa Ofițerilor și clădirile de locuit din apropiere.

În urma atacului a izbucnit un incendiu care a cuprins și teritoriul parcării. Ard circa 50 de autombile. 90 de pompieri luptă cu flăcările”, se arată în comunicatul poliției din Ucraina.

În această dimineață, trupele ruse au lansat 9 rachete și în regiunea Nikolaev. Reprezentantul administrației locale Vitalie Kim a informat despre distrugerea mai multor obiecte de infrastructură, printre care două școli, un hotel și drumuri.

Noutăţile partenerilor

comentarii: