image
Sursa foto: jurnal.md

Doi bărbați s-au luat la pumni în plină stradă, în capitală; Unul dintre ei a fost rănit cu un cuțit

Un bărbat a stricat seara trecătorilor din Parcul Trandafirilor. Acesta manifesta un comportament agresiv și deținea un cuțit la el. După încercarea unui dintre trecători de a-l opri, între cei doi s-a oscat un conflict violent. Totul s-a întamplat, ieri, în jurul orei 19:40 în pacrul de pe bulevardul Decebal.

Ajungând la fața locului polițiștii au stabilit că un bărbat de 60 de ani, în urma unui conflict, i-a aplicat o plagă neînsemnată cu cuțitul în regiunea brațului stâng unui alt bărbat în vârstă de 41 de ani.

Individul a fost escortat la inspectorat. Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de către șefa Serviciului de presă al Direcției de Poliție din municipiul Chișinău, Natalia Stati

Cazul este înregistrat, iar pătimitului i-a fost oferită o îndreptare la Centrul de Medicină Legală, pentru a stabili gravitatea leziunilor. Angajații poliției acumulează toate materialele pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ulterior acțiunile individului violent vor fi sancționate conform cadrului legal.

Noutăţile partenerilor

comentarii: