image
Sursa foto: Profimedia

Barcelona ”le-a ajustat contractele” și jucătorii urmează să semneze! Primele două transferuri ale verii

FC Barcelona continuă să fie într-o perioadă complicată din punct de vedere economic, însă asta nu o împiedică să își întărească lotul pentru sezonul viitor.

De altfel, primele două transferuri ale verii au fost rezolvate de ceva timp. Conducerea catalanilor s-a înțeles cu Andreas Christensen (26 de ani), ultima dată la Chelsea, și cu Franck Kessie (25 de ani), de la AC Milan, care urmează să semneze.

Cei doi fotbaliști vor fi aduși din postura de jucători liber de contract, întrucât angajamentele cu Chelsea, respectiv AC Milan vor expira pe 30 iunie.

Deși acordurile au fost atinse de ceva vreme, Barcelona nu a anunțat transferurilor tocmai din cauza situației financiare.

Concret, spaniolii de la Sport scriu că, în ultima perioadă,” contractele jucătorilor au fost ajustate” pentru a putea fi înregistrate și clubul să respecte fair-play-ul financiar.

Deși a mai fost nevoie de mici ajustări, nu ar fi nicio șansă să apară o răsturnare de situație și cei doi jucători vor fi anunțați în curând oficial drept noi fotbaliști ai clubului FC Barcelona.

Dacă Andreas Christensen și Franck Kessie sunt legitimați fără sumă de transfer, aducerea Robert Lewandowski, prioritatea Barcelonei pentru această perioadă de mercato, va necesita un efort financiar.

Barcelona și Bayern, de unde Robert Lewandowski vrea neapărat să plece în această vară, au purtat mai multe runde de discuții, însă nu au reușit să ajungă la un acord. O nouă sesiune de negocieri este programată pentru această săptămână, când Barcelona va veni cu o nouă ofertă, care ar fi ultima, în valoare de 40 de milioane de euro.

Noutăţile partenerilor

comentarii: