image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid, gata să uite de Kylian Mbappe. Starul din Premier League dorit pentru a face un atac stelar pe Bernabeu

Real Madrid a ratat principala țintă din perioada de mercato din această vară, și anume Kylian Mbappe, care preferat să semneze prelungirea contractului cu PSG și să continue în Ligue 1.

Ibericii au reușit însă până acum două transferuri, cel al lui Antonio Rudiger, venit liber de contract de la Chelsea, și mutarea de 100 de milioane de euro a lui Aurelien Tchouameni, mijlocașul adus de la AS Monaco.

Nevoia de "sânge proaspăt" pentru atacul celor de la Real Madrid a fost intens discutată în presa din Spania, mai ales că forma din ultima stagiune a lui Karim Benzema este greu de repetat de către atacantul francez.

Starul din atacul lui Real Madrid este principalul favorit la Balonul de Aur, însă vârsta ar putea să-și spună cuvântul și în cazul său, fotbalistul având 34 de ani.

Pentru a-i aduce întăriri jucătorului din Hexagon și partenerului său, Vinicius Junior, Real Madrid a pus ochii pe starul lui Manchester City, Ryad Mahrez, anunță presa iberică.

Se pare că algerianul este în aceste zile în negocieri cu cei de la Manchester City pentru prelungirea contractului și momentan nu există un acord în acest sens, iar spaniolii speră să profite de acest lucru.

Ajuns la 30 de ani, extrema dreaptă a celor de la Manchester City s-ar potrivi perfect în sistemul 4-3-3 gândit de Carlo Ancelotti, în poziția de extremă dreaptă, mai ales că este și stângaci.

Acolo au evoluat în ultima stagiune mai mulți jucători de-ai lui Real Madrid, Marco Asensio, Rodrygo sau Federico Valverde.

Un alt motiv pentru care transferul lui Ryad Mahrez s-ar putea realiza este și cel legat de Marco Asensio, fotbalistul iberic care mare are doar un an de contract cu "galacticii".

Acesta și-a pus agentul, Jorge Mendes, să caute o soluție pentru el în această vară, pentru a putea pleca de pe Santiago Bernabeu în cazul în care Carlo Ancelotti nu-i va garanta locul de titular.

AC Milan se pare că este clubul care s-a arătat cel mai interesat, iar Real Madrid ar dori 40 de milioane de euro de pentru transferul spaniolului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: