image
Sursa foto: captură video

Tentativă de jaf armat la Târgul de Artă de la Maastricht

Hoţi înarmaţi au pătruns marţi în plină zi la Târgul de Artă de la Maastricht (Olanda - Ţările de Jos), unul dintre cele mai mari în Europa, o înregistrare video arătând suspecţii spărgând o vitrină, transmite AFP.

„Poliţia anchetează un posibil jaf armat la TEFAF (Târgul de Artă) la Maastricht. Patru suspecţi ar fi implicaţi. Ei sunt căutaţi de mai multe unităţi'', a anunţat pe Twitter poliţia olandeză. Aceasta a precizat mai târziu că a arestat două persoane şi a închis traficul pe mai multe străzi adiacente.

Potrivit presei olandeze, în vitrina vizată de hoţi se aflau produse ale unui bijutier londonez. Înregistrarea video apărută pe reţelele de socializare arată patru bărbaţi îmbrăcaţi elegant şi care purtau căşti şi ochelari. Doi dintre ei au ridicat ceea ce păreau a fi arme în faţa unei persoane care a încercat să se împotrivească jafului ameninţându-i că-i va lovi cu o vază plină cu flori.

TEFAF (The European Fine Art Fair) este unul dintre marile târguri de artă şi antichităţi ale lumii şi atrage de obicei zeci de mii de vizitatori, scrie Agerpres.

Noutăţile partenerilor

comentarii: