image
Sursa foto: ANSA

Atenție, consumatori! ANSA a dispus retragerea unui nou lot de ouă de pe piață din cauza prezenței bacteriei salmonellla

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor anunță despre retragerea unui lot de ouă de pe piață, din cauza prezenței Salmonella în dejecțiile găinilor.

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor informează că în cazul unui operator din domeniul alimentar, SRL „Pasărea Argintie”, a inițiat procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a ouălor pentru consum, determinată de depistarea prezenței  Salmonella Enteritidis în dejecțiile găinilor ouătoare. 

Este vorba de lotul 3MD C 002 care expiră la 22.iulie 2022 . 

Produsele au fost comercializate în perioada: 16–24 iunie, curent. 

Persoanele care au achiziționat produse din lotul dat sunt rugate să se abțină de a le consum și sunt în drept să le returneze magazinului de unde au fost procurate. 

În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii care comercializează produse neconforme sunt responsabili de retragerea acestora de pe piață și cooperează cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor prezentate de un produs alimentar introdus pe piață. 

Noutăţile partenerilor

comentarii: