image
Sursa foto: Profimedia

PSG vrea să deturneze transferul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Răspunsul atacantului polonez

Robert Lewandowski (33 de ani) a trezit interesul mai multor cluburi din Europa după ce a anunțat că nu își dorește să joace la Bayern Munchen în următorul sezon, dar transferul său s-a dovedit a fi mai anevoios decât se anticipase inițial.

Fotbalistul își dorește să semneze cu Barcelona, iar Xavi vrea ca atacantul să ajungă pe Camp Nou înainte de începerea pregătirii pentru sezonul următor, dar Bayern Munchen și alte cluburi din Europa vor să îl întoarcă pe Lewandowski din drumul spre formația catalană.

PSG dorește să profite de problemele financiare ale Barcelonei și să îl convingă pe Robert Lewandowski să ajungă în cele din urmă pe Parc des Princes.

Polonezul este hotărât să plece de la Bayern Munchen după opt ani petrecuți la gruparea din Bundesliga. Atacantul mai are un sezon în contract, dar a anunțat că nu își dorește să mai continue, astfel că mai multe cluburi din Europa, precum Barcelona, PSG sau Chelsea, s-au arătat interesate de serviciile acestuia.

Totuși, în ciuda interesului venit din partea parizienilor, dar și a celor de la Bayern Munchen care doresc să își păstreze starul, Robert Lewandowski are o singură dorință, aceea de a juca pe Camp Nou în culorile Barcelonei.

Potrivit Mundo Deportivo care citează BILD, directorul sportiv al celor de la Bayern Munchen, Hasan Salihamizic, a călătorit la Mallorca, acolo unde fotbalistul se află în vacanță, pentru a încerca pe Lewandowski să continue aventura la formația bavareză, însă s-a lovit de un refuz categoric al polonezului. La întâlnire a participat și agentul lui Robert Lewandowski, Pini Zahavi.

Atacantul polonez are încredere că transferul său se va concretiza odată ce Barcelona va mai rezolva problemele legate de fairplay-ul financiar, iar faptul că Bayern Munchen l-a transferat pe Sadio Mane de la Liverpool este un semn bun pentru Lewandowski.

Semnele de până acum indică faptul că Lewandowski va rămâne, totuși, încă un an la Bayern, înainte să devină liber de contract.

Fostul președinte al lui Bayern, Uli Hoeness (70 de ani), a dezvăluit că echipa de pe Allianz Arena și-a făcut deja planul pentru sezonul următor, iar Lewandowski face parte din el.

În acest context, este greu de crezut că polonezul va fi cedat la Barcelona, mai ales că Bayern ar fi obligată să îi găsească un înlocuitor pe măsură.

"Se lucrează intensiv la Bayern. Dacă ce mi s-a spus săptămâna trecută se adeverește, sezonul următor vom avea o echipă atractivă, cu Lewandowski în ea. Lucrurile nu prea au mers așa cum au dorit Lewandowski și agentul lui. De asta s-au și enervat.

I-aș sfătui pe toți implicați să rămână obiectivi și să nu lase situația să escaladeze și mai mult. Soarele va străluci din nou pentru Lewandowski și pentru Bayern.

Dacă Bayern nu are o alternativă pe care să o considere suficent de bună să-i ia locul, atunci i-aș recomanda să îl țină și anul acesta. Iar apoi vom vedea dacă prelungește contractul sau pleacă gratis", a declarat Hoeness, conform Football Espana.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: