image
Sursa foto: Profimedia

Chelsea, în discuții avansate pentru transferul unui jucător de la Manchester City! Pe cine vrea Thomas Tuchel

Chelsea pregătește atent campania de achiziții din această vară, prima de la plecarea lui Roman Abramovich de pe Stamford Bridge.

Unul dintre fotbaliștii pentru care insistă Thomas Tuchel este Raheem Sterling (27 de ani), de la Manchester City. Atacantul englez mai are contract până în 2023 cu "cetățenii", însă cele două părți nu au de gând să semneze prelungirea angajamentului. De această situație vrea să profite Chelsea, care a intrat pe fir și este dispusă să ofere 40 de milioane de euro în schimbul fotbalistului.

Jurnalistul Nicolo Schira anunță că discuțiile dintre cele două cluburi sunt unele destul de avansate, astfel că rămâne de văzut care va fi deznodământul acestor tratative în următoarele zile.

Clubul Chelsea Londra a fost preluat de către un consorţiu condus de miliardarul american Todd Boehly, pentru suma de 4,25 miliarde de lire sterline (aproximativ 5 miliarde de euro).

Noii proprietari pregătesc investiții importante, iar antrenorul german Thomas Tuchel are mai multe ținte de transfer.

Potrivit presei engleze, pe lista lui Chelsea sunt Gabriel Jesus (25 de ani, atacant, Manchester City), Kalidou Koulibaly (30 de ani, fundaș central, Napoli), Raheem Sterling (27 de ani, mijlocaș, Manchester City), Jules Kounde (23 de ani, fundaș central, FC Sevilla), Marc Cucurella (23 de ani, fundaș stânga, Brighton), Presnel Kimpembe (26 de ani, fundaș central, PSG), Ousmane Dembele (25 de ani, mijlocaș, FC Barcelona), Matthijs de Ligt (22 de ani, fundaș central, Juventus).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: