image
Sursa foto: Profimedia

Jurgen Klopp ”îl vrea cu orice preț”: Liverpool pregătește al doilea mare transfer! Jucătorul costă 90 de milioane de euro

Liverpool a izbutit să facă trei transferuri în această perioadă de mercato, dintre care unul reprezintă o adevărată lovitură, aducerea lui Darwin Nunez (22 de ani), de la Benfica, în schimbul a 75 de milioane de euro.

Formația lui Jurgen Klopp nu vrea să se oprească aici și ar mai pregăti un transfer care ar aduce un impact pozitiv în echipă. Ținta lui Liverpool este Nicolo Barella, mijlocașul central de 25 de ani al lui Inter.

Potrivit britanicilor de la Express, Jurgen Klopp ”îl vrea cu orice preț” pe Nicolo Barella, pe care îl consideră piesa care ar completa echipa lui Liverpool.

Transferul ar fi, însă, unul extrem de costisitor, pentru că Inter solicită 90 de milioane de euro pentru a-l ceda pe jucătorul devenit unul dintre cei mai buni mijlocași centrali din fotbal.

Suma este considerată mare de Liverpool, care are, totuși, un alt plan: includerea în afacere a lui Naby Keita.

Liverpool vrea să-i ofere lui Inter o sumă considerabilă de bani și să-l includă pe ghanez în afacere, pentru a-i convinge pe cei din conducerea clubului italian, care sunt nevoiți să vândă în această vară pentru a completa lotul.

Alături de Darwin Nunez, Liverpool a mai transferat în această vară doi fotbaliști cu un alt statut, dar care au potențial.

Este vorba despre Fabio Carvalho, mijlocaș ofensiv de 19 ani adus de la Fulham pentru 5.9 milioane de euro, și Calvin Ramsay, fundaș dreapta de 18 ani cumpărat cu 4.9 milioane de euro de la Aberdeen.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: