image
Sursa foto: Jurnal.md

Concertul organizat de Valico, omul lui Platon, ANULAT; Partidul Șor, protest la Poliție

UPDATE 20:39 // Concertul care urma să aibă loc în PMAN a fost anulat, a anunțat cu puțin timp în urmă activistul Veaceslav Valico, apropiat lui Veaceslav Platon. „Statul e capturat de Maia Sandu”, a comentat Marina Tauber care a protestat la sediul poliției împreună cu susținători ai Partidului Șor.

Astăzi, mai devreme, Inspectoratul General al Poliției a respins acuzațiile aduse la adresa instituției precum că ar fi interzis instalarea scenei în Piața Marii Adunări Naționale. IGP a anunțat că organizatorii trebuie să dețină nu doar dispoziția de autorizare a instalării, dar și să demonstreze caracterul juridic al bunurilor obținute și conformitatea acestora în vederea Securității procesului în ansamblu.

_________

După încheierea manifestației din PMAN, organizată de mișcarea civică „O viață nouă”, vicepreședinta Partidului Șor, Mariana Tauber, a îndemnat protestatarii să se îndrepte spre Inspectoratul de Poliție Centru pentru a solicita instalarea scenei.

Manifestanții, rămași mult mai puțini, continuă să scandeze lozinci anti-guvernare, susținând-o pe Marina Tauber, care este înconjurată de o mulțime de gărzi de corp.

Tauber le-a cerut, acum câteva minute, oamenilor să se îndrepte spre comisariat cu scopul de a cere instalarea scenei în Piața Marii Adunări Naționale, unde ar urma să se desfășoare concertul organizat de Veaceslav Valico, un apropiat al lui Platon.

Totuși, nu este clar nici până în acest dacă va avea loc sau nu concertul, întrucât ieri rapper-ul rus Morgenstern, unul dinstre artiștii ce urmau să urce în scenă, a anunțat că nu va mai evolua, iar astăzi, un alt cântăreț, Egor Kreed, care ar fi trebuit să-l înlocuiască pe Morgenstern, și-a anunțat și el fanii că prestația sa nu va mai avea loc.

Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: