image
Sursa foto: Profimedia

"Telenovela" continuă! Decizia luată de Pique, după ce a aflat unde se mută Shakira și cei doi copii

Shakira a emis, pe 4 iunie 2022, un scurt comunicat, în care anunța despărțirea de Gerard Pique.

La scurt timp, jurnaliștii catalani au dezvăluit că artista a decis să se mute, împreună cu cei doi copii, la Miami.

Marca vine cu noi informații și scrie că Gerard Pique este gata să plece și el în SUA, dacă Shakira și copiii se vor muta peste ocean.

"Cel mai important lucru pentru el este să fie aproape de copii.", a afirmat jurnalistul Albert Lesan, citat de Marca.

"Ce se aude în Barcelona este că Pique, care este un tată minunat, va merge la Miami pentru a fi alătui de copiii săi, dacă Shakira se va muta. Dorința lui de a fi alături de copii este mai mare decât aceea de a sta la Barcelona.", a mai spus jurnalistul.

Shakira și Gerard Pique se vor lupta în instanță pentru custodia celor doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani).

Shakira și Pique trebuie să-și împartă și averea impresionantă, din care fac parte proprietățile din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York, Punta del Este sau Bahamas.

Jurnaliștii de la elnacional.cat scriu că artista se va muta din Spania în SUA, la Miami, acolo unde merge în dese rânduri în scop profesional și unde deține o vilă luxoasă, în valoare de aproximativ 16 milioane de euro.

Shakira a vrut să vândă vila în repetate rânduri, însă nu a primit suma solicitată, astfel că aceasta a rămas în posesia ei. Proprietatea se află lângă plaja din Miami și la un moment dat a fost închiriată cu 45.000 de euro pe lună.

Vila a fost construită în 1951 și cumpărată de cântăreață, în urmă cu 21 de ani, pentru doar 3 milioane de dolari. Suprafața totală este de 2.000mp, iar proprietatea are 6 dormitoare, 7 băi, sală de fitness, sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și ieșire la ocean.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: