image
Sursa foto: Instagram

Sergio Ramos și Pilar Rubio, criticați după ce au mâncat o friptură învelită în aur! Cât a costat meniul de lux

Sergio Ramos (36 de ani) și soția sa Pilar Rubio (44 de ani) au aniversat pe 15 iunie trei ani de la nuntă și, cu această ocazie, au decis să plece singuri în vacanță, fără cei patru copii.

Cei doi sărbătoresc în Dubai și nu se feresc să-și facă toate plăcerile. Sergio Ramos și Pilar Rubio au luat cina la un restaurant de lux, iar o fotografie postată de jucătorul lui PSG a produs rumoare pe rețelele sociale.

Fundașul și partenera sa și-au comandat câte o friptură învelită în aur de 24 de carate, a cărui preț este de 900 de euro, și nu au ratat ocazia de a imortaliza momentul. Ramos a fost cel care a distribuit fotografia pe contul său de Instagram, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Criticile internauților au curs la adresa celor doi: ”Jumătate de țară lucrează 50 de ore pe săptămână să atingă acea sumă”, ”Este o lipsă de conexiune cu realitatea” sau ”Le-au mai rămas bani de un vin bun?”.

În iulie 2020, Sergio Ramos și Pilar Rubio au împărtășit cu fanii de pe rețelele sociale bucuria venirii pe lume a celui de-al patrulea copil al cuplului, Maximo Adriano. Cei doi mai au 3 băieți: Sergio Jr., Marco și Alejandro.

Sergio Ramos, fundașul lui PSG, a stat mai mult în tribune decât pe teren în sezonul recent încheiat, iar viitorul său este incert.

Transferat în iulie 2021 de la Real Madrid, Sergio Ramos s-a confruntat cu accidentările și cu problemele de adaptare în primul său sezon la PSG, însă și-a exprimat dorința de a-și duce la bun sfârșit contractul cu campioana din Ligue 1. Înțelegerea spaniolului cu gruparea pariziană expiră în vara anului viitor.

Chiar și în aceste condiții, salariul uriaș de peste 10 milioane de euro îi face pe oficialii lui PSG să cântărească bine dacă merită să-l păstreze pe Sergio Ramos și în sezonul 2022/2023. Doar că fundașul iberic se bucură de susținerea coechipierilor săi, care-l apreciază și nu-l vor plecat mai devreme de vara anului 2023.

”Sergio Ramos este rugat să rămână la PSG și în sezonul următor. Tot vestiarul l-a adoptat. Angajamentul său unic este lăudat, iar sfaturile sale sunt foarte apreciate”, a scris pe Twitter jurnalistul francez Hadrien Grenier, care citează cotidianul Le Parisien.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: