image
Sursa foto: Twitter

Real Madrid pregătește marea lovitură! Planul campioanei Europei pentru a-l transfera pe Erling Haaland

Real Madrid s-a concentrat în această vară pe ”operațiunea Kylian Mbappe”, însă internaționalul francez a preferat să-și prelungească înțelegerea cu PSG. ”Rănită”, deținătoarea trofeului UEFA Champions League are în vedere o altă mutare răsunătoare.

Chiar dacă la un moment dat părea favorită pentru obținerea semnăturii lui Erling Haaland (21 de ani), Real Madrid s-a retras din cursă și Manchester City a avut câștig de cauză. Dar se pare că totul a fost o strategie bine pusă la punct de președintele Florentino Perez.

Potrivit AS, Real Madrid se va baza pe Karim Benzema (34 de ani) și în următoarele două sezoane, iar în 2024 va plăti clauza de reziliere a contractului lui Erling Haaland cu Manchester City și îl va aduce pe atacantul norvegian pe Santiago Bernabeu.

Nordicul are o clauză de 150 de milioane de euro, care va putea fi activată doar după primele două sezoane petrecute pe Etihad. Acest lucru îi convine de minune lui Real Madrid, care, prin vocea președintelui Florentino Perez, a explicat de ce nu a insistat pentru transferul lui Haaland încă din această vară.

"Haaland? Avem deja cel mai bun atacant din lume (n.r.- Karim Benzema). Nu-l putem aduce pe Haaland, un jucător grozav, și să îl ținem pe bancă", a declarat Perez.

Potrivit sursei menționate anterior, campioana Spaniei și a Europei îl vede pe Erling Haaland drept înlocuitorul perfect pentru Karim Benzema, iar cei doi ani în care va trebui să aștepte o vor ajuta pe Real Madrid. Între timp, vârful va mai căpăta exeperiență și spaniolii își vor da seama dacă accidentările din ultima perioadă ale nordicului au fost doar o pură întâmplare sau este un jucător ”fragil”, predispus la accidentări.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: