image
Sursa foto: bugatti.com

Cristiano Ronaldo n-a mai avut răbdare! Superbolidul de 10 milioane € de care a ținut să se bucure în vacanța din Mallorca

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a plecat în vacanță în Spania după sezonul dezamăgitor avut în tricoul lui Manchester United, echipă la care a revenit în vara anului trecut.

Portughezul a mers împreună cu Georgina Rodriguez (28 de ani) și cei cinci copii în Mallorca, mai exact în lanțul muntos Serra de Tramuntana.

Conform presei britanice, Ronaldo a cerut ca cea mai nouă mașină a sa, un Bugatti Centodieci estimat la 10 milioane de euro, să-i fie livrată pe insulă, pentru a se putea bucura de ea.

CR7 deține modelul încă din 2020, dar încă nu a apucat să îl conducă, deoarece a fost supus unor teste suplimentare.

Centodieci are un motor W16, de 8 litri, și 1.600 de cai putere, cu 100 mai mulți decât Chiron, un alt model impresionant din portofoliul Bugatti. Mașina ajunge la 100 km/oră în 2,4 secunde și atinge o viteză maximă limitată electronic la 400 km/oră.

Potrivit site-ului oficial Bugatti, Centodieci este o bijuterie care ”îți taie respirația”. ”Cele zece mașini ediție limitată se remarcă prin eleganța lor perfectă și frumusețea ca o sculptură, făcând Centodieci o adevărată operă de artă”, adaugă constructorul.

În afară de supercarul italian, Ronaldo a cerut să-i fie pusă la dispoziție în Mallorca și altă mașină din garajul personal, un SUV de la Mercedes.

Atacantul s-a întors în Spania, mai exact în Serra de Tramuntana, un lanț muntos ce aparține insulei Mallorca.

Locația oferă peisaje superbe - atracția principală este faptul că munții se îmbină cu Marea Mediteraneană, iar vizitatorii se pot bucura astfel de o priveliște unică.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: