image
Sursa foto: Profimedia

Mesajul lui Cristiano Ronaldo de ziua fiului său! Indiciul strecurat de starul lui United cu privire la viitorul său

Fiul lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), Cristiano Jr, a împlinit vârsta de 12 ani, iar tatăl său i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale de ziua sa.

Interesant este că în interiorul mesajului a strecurat și un indiciu cu privire la viitorul său.

Starul lui Manchester United i-a transmis fiului său că își dorește să joace alături de el în aceeași echipă la un moment dat. Fiul lusitanului este legitimat la echipele de juniori ale lui Manchester United.

Cristiano Jr impresionează la nivel de juniori unde are evoluții foarte bune la reprezentanta U12 a ”diavolilor roșii”. Vedeta de la Manchester United visează să joace la cel mai înalt nivel până la vârsta de 42 de ani, adică atunci când fiul său va avea 17 ani.

”La mulți ani, fiule! Cât de repede trece timpul! O să mai jucăm împreună la un moment dat, nu?! Cel mai important lucru este ca tu să continui să fii același băiat cu suflet mare. Felicitări fiule! Tata te iubește!”, a transmis Cristiano Ronaldo pe rețelele sociale.

Ronaldo a dezvăluit recent, în cadrul unui interviu oferit în Brazilia, că de aproximativ trei ani a început să se concentreze foarte mult pe propriul creier. Căpitanul Portugaliei a mai explicat și că a început să studieze longevitatea, un subiect de care e fascinat în ultimul timp.

CR7 vrea să mai joace chiar până la 42 de ani, un lucru care nu este deloc greu de crezut, având în vedere condiția fizică pe care o arată la 36 de ani.

"Mă simt de parcă aș avea 30 de ani. Am mare grijă de corpul și mintea mea. E ceva ce am învățat să fac în ultimii ani. După 33 de ani, corpul continuă să îți ofere ce îi ceri, dar cea mai grea luptă e la nivel mental. E nevoie de multe pentru a rămâne la cel mai înalt nivel.

Mă concentrez pe minte, pentru că știu că corpul meu va rezista, deoarece îl respect mult și îi ofer multă atenție. Îmi place mult și să studiez. Longevitatea este un subiect care mă fascinează și este ceea ce studiez în ultimul timp. Dar nu sunt aici să vorbesc despre asta.

Sunt foarte fericit că pot fi un jucător care arată că longevitatea este un factor crucial pentru a continua să joci și să te și distrezi făcând-o. Sunt fericit, vreau să continui aici, să văd ce mai pot. Să joc la 40, 41, 42 de ani.. Cel mai important lucru este să profiți de momentul actual.

Din punctul meu de vedere, trebuie să știi cum să te adaptezi. Acesta este cuvântul-cheie pentru un jucător care vrea să reziste. Am găsit acel echilibru. Să știi cum să te adaptezi fiecărei vârste, fiecărei filosofii noi de joc, minții și corpului tău", a explicat Ronaldo, conform footmercato.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: