image
Sursa foto: Twitter

AC Milan, gata să dea lovitura pe piața transferurilor. Vrea să cumpere un jucător, dar i se oferă altul

AC Milan pregătește asaltul pe piața transferurilor și e gata să-l aducă pe Charles De Ketelaere, de la Club Brugge.

Potrivit publicației Sempremilan, "diavolii" îl consideră pe belgian drept jucătorul cu profilul ideal pentru ceea ce au ei nevoie.

Astfel, italienii sunt gata să ofere 40 de milioane de euro în schimbul mijlocașului ofensiv în vârstă de 21 de ani, deși cota sa de piață este mai mică, 30 de milioane de euro.

Numai că există două impedimente în calea perfectării transferului. Milan are concurență puternică din partea lui Leicester, iar Club Brugge ar vrea mai degrabă să vândă alt jucător, nu pe Charles De Ketelaere, și anume pe Noa Lang.

Milanul îl dorește foarte mult pe internaționalul belgian bazându-se și pe capacitatea antrenorului Stefano Pioli de a crește jucători tineri, precum Leao, Theo Hernandez, Bennacer sau Tonali.

În plus, Charles De Ketelaere poate evolua pe mai multe posturi în atac. Deși postul său este cel de mijlocaș ofensiv, în spatele vârfurilor, el a jucat în ultimul sezon mai mult ca vârf împins.

Creșterea sa a început însă în urmă cu doi ani, iar de atunci a adunat 77 de meciuri oficiale și 17 goluri.

El este conștient însă că o asemenea mutare la campioana Italiei ar însemna un salt enorm, dr și că trebuie să joace constant pentru a nu rata lotul Belgiei pentru Cupa Mondială din Qatar, din această iarnă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: