image
Sursa foto: Nexta

Incendiu la o unitate militară din Briansk; Tehnica militară dislocată acolo a ars complet

O unitate militară rusească de la Briansk, districtul Klintsovsky, a luat foc în dimineața zilei de astăzi, 11 iunie, iar tehnica militară dislocată acolo a ars complet.

Martorii oculari spun că au auzit sunete ale unor explozii în jurul orei 6:00 dimineața în districtul Klintsovsky din Briansk, raionul Halturino, anunță Nexta Live. Deocamdată, nu au fost raportate victime.

Informații oficiale nu există nici până în acest moment, iar detaliile despre incendiu, precum și fotografiile și videoclipurile au fost diseminate către mai multe portaluri de știri de către localnicii prezenți la fața locului. Din imaginile distribuite rapid după incident pe rețelele de socializare, pot fi observați doi nori negri de fum care au cuprins unitatea militară. Conform spuselor civililor care au devenit martori ai incendiului, în procesul de stingere a focului ar fi implicate nouă unități de tehnică specializată ale serviciilor pentru incendii și situații de urgență.

Tot martorii oculari mai precizează că nu au auzit împușcături înainte de izbucnirea focului, în schimb au putut fi auzote explozii pe teritoriul unității militare.

De la începutul invaziei Federației Ruse în Ucraina, demarată la sfârșitul lunii februarie, în regiunile rusești aflate la graniță cu Ucraina, precum Kursk sau Briank au fost raportate diverse explozii, iar autoritățile locale au introdus la un moment dat coduri de alertă teroristă în aceste orașe. Totodată, câteva unități militare și centre de înrolare din diferite regiuni ale Federației Ruse au fost vandalizate, incendiate sau atacate cu cocktailuri Molotov în ultimele luni.

Noutăţile partenerilor

comentarii: